| piciuk a întrebat:

Am probleme cu greutatea, mai bine zis sunt prea slaba.problema mare e ca de multe ori nu am dispozitia necesara sa stau mereu sa gatesc si mananc foarte putin, pana imi trece senzatia de foame si apoi nu mai am pofta sa mananc.stiti niste retete care sa fie mai simplu de utilizat, adica sa nu stau ore in sir in bucatarie, dar totodata sa fie sanatoase si sa ma ajute sa ma ingras? multumesc!

2 răspunsuri:
| xFire a răspuns:

Eu iti propun alt lucru, urmezi stilul tau normal de a manca dar iti cauti un restaurant la care sa mergi o data la 2 zile unde vei manca "meniul zilei negociat", suna haios dar eu fac asta des. Pur si simplu alegi un local care sa fie aproape de tine unde vei merge constant si mananci meniul zilei asta va costa intre 10 si 15 lei cu o smantana sau un ardei iute. In primele zile vezi ce fel de mancare ai vrea sa mananci mai mult. In ziua in care vei vedea in meniul zilei ceva ce nu iti place il vei ruga frumos pe ospatar sa schimbe. Daca gasesti unul de treaba o va face. In felul asta vei manca de 13 - 15 ori pe luna in oras mancare gatita(o ciorba si felul 2) cu aprox 180 de lei. Si crede-ma ca merita. E sanatatea ta la mijloc.winking

| geiko a răspuns:

Faptul ca esti slaba nu e deloc o problema happyconsider ca ar trebui sa mananci atat cat poti.insa daca te simti complexata cumpara vitamine, pikovit, foarte bunehappy