Daca mai ai cateva legume razlete prin casa, poti sa faci frigarui de porc.
Daca nu ai bete de frigarui, poti sa "operezi" cu scobitori si sa faci mini-frigarui. Pe fiecare scobitoare pui o bucatica de carne de porc, o feliuta de ceapa, o feliuta de rosie si tot asa, facand combinatii dupa gustul tau. Apoi, le prajesti pe gratar.
Mai multe retete gasesti aici: http://www.gustos.ro/
Carnea spalata si zvintata, presarata cu sare si piper, se pune intr-o cratita la cuptor la foc potrivit cca 45 minute.
In timp ce se frige carnea, se taie ceapa in rondele, se curata rosiile de pielite, se taie, se amesteca si se pun peste carnea rumenita; se adauga vin si condimente.
Se acopera cratita si se pun din nou la cuptor timp de o ora. Cind carnea este bine patrunsa, se scoate si se aseaza pe un platou. Sosul se paseaza si se serveste impreuna cu friptura sau in sosiera. Pofta buna
Http://www.blogcatalog.com/.......frame.php
http://radanee.blogspot.com/2008/01/friptura-de-porc-la-tava.html
http://www.eculinar.ro/reteta/? 4008
Sunt 3 retete interesante si nu foarte complicate... sper sa iti placa
LisaJulie întreabă: