Ar trebui sa te bage la pușcărie cei de la Garda de mediu pentru poluarea planetei daca l-ai fiert până la ora aceasta
Se zice că accelerarea fierberii poate fi făcută prin adăugarea unor acceleratori chimici acceleratori de reacție de exemplu sare
Clorura de sodiu
Sare de bucătărie
Că să nu îți spun că dacă scazi presiunea la 0, 2 atmosfere și fierbi in vid sub acțiunea directă a razelor ultraviolete in prezența iridiumului care într-o cantitate mai mica poate fi acceptat chiar și în alimentație asta poate rupe lanțul gutrnic ceea ce va face că accelerarea frecării intermoleculare printre moleculele materialului pe care tu vrei sa îl fierbi sa fie mult mai mare și datorită naturii spațiului intermolecular.
Plus dacă îl fierbi pe o plita cu inducție
Inducția nu este că și căldură
Inducția electromagnetica propaga impulsuri electromagnetice in toată masa armatei și face să fiarbă direct proporțional egal toate moleculele din interiorul lor chiar și din interiorul celulelor
Daca vrei sa fiarbă mai repede poți să pui la înviat cu 24 ore mai înainte boabele respective exact că la fasole.
Daca tu le pui in sos cu delicat sau cu vegeta cu 24 ore mai devreme va dura fierberea doar 30 minute îți pot confirma toți cei ce fierb in mod frecvent fasole
anonim_4396 întreabă: