| luminita_6533 a întrebat:

Am si eu o nelamurire legata de crema de zahar ars. Am tot citit retete dar niccaieri nu explica daca ouale se pun cu totul, sau doar albusul...cine stie reteta poate imi explica mai detaliat. Imi place la nebunie crema de zahar ars dar nu am facut niciodata de frica sa nu iasa cine stie ce, plus ca nu le am cu prajiturile, multumesc.

Răspuns Câştigător
| Ea12345 a răspuns:

Da, ouale se pun cu totul, si albusuri si galbenusuri. Un mic secret este sa pui cratita cu crema de zahar ars intr-o tava umpluta pe jumatate cu apa calduta.Succes la bucatarit!big grin

5 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Se pune oul intreg(fara coaja)big grin E destul de simplu de facuthappySi eu fac si imi iese de fiecare data! Succes! Sa ne anunti cum ti-a iesitbig grin

| EUSIATIT a răspuns:

Ouale se pun intregi[albus + GALBENUS SE BAT CU ZAHARUL + ZAHAR VANILATapoise toarna laptele. INtr o cratita se arde zaharul nu prea mult sa se maroneasca. doar [se roteste cratita sa se lipeasca zaharul ars de ea apoi se toarna compozitia si se da la cuptor, sa mi spui daca tia iesit

| tarziu a răspuns:

Trimite si la mine o portie... mi'ai facut pofta!

| luminita_6533 explică:

Multumesc pentru sfaturi, am facut si a iesit foarte buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se pune albusul ci numai galbenusul impreuna cu laptele(fiert)dupa ce s-au batut bine bine de tot