| Laura B. a întrebat:

Am si eu o problema. Am facut aceasta reteta de ciocolata de casa http://gourmandine.ro/retete-dulciuri/ciocolata-de-casa/ , dar din pacate mi-a iesit un esec total. Nu s-a intarit aproape deloc, dar gustul sau este minunat. Poate aveti voi un secret pentru intarirea ei (pentru cand o voi mai face). Multumesc mult.

P. S. Din greseala am pus folie de aluminiu inloc de plastic, iar ciocolata neagra s-a intarit, dar cea alba curge peste tot. :(

Răspuns Câştigător
| morena a răspuns:

Ciocolata alba trebuia sa pui mai mult lapte praf in ea! sau zahar! Logic sa compeseze cacaoa, care se da raportat la aceeasi cantitate de zahar si unt! Ori pui mai putin unt si apa(lichid)ori mai mult lapte praf! Folia de aluminiu chiar nu e importanta in aceasta situatie! Un rol important il are sizaharul, cat este de fiert! Daca proba de zahar este destul de tare, atunci sigur se va intarii mai bine!

1 răspuns:
| emil a răspuns:

Nu stiu deastea laughing ( pls funda daca nu raspunde nimeni)