anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un a.r.u. acum scot samburii din prune (magiun) si mi-a tunat prin cap: merge sa fierb magiunul la coptor in oala de lut in care fac sarmale?( am timp berechet)

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Porneste gemul in oala de inox pe flacara, lasa-l sa mai scada si apoi transfera-l in oala de lut si da-l acoperit la cuptor.Se va ingrosa in vreo doua ore.Supravegheaza-l insa. Poti si asa cum vrei tu, dar tot cu supraveghere.

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca merge, cand eram copil am participat la producerea magiunului si trebuia invartit tot timpul in cazan, astfel se prinde de acesta si se arde. Succes si numai bine!

| Arthur a răspuns:

E posibil să-ţi iasă o gustoasă afumătură de prune.