| Anablondyi a întrebat:

Am un fratior mai mic:X:X e super dulce si vreau sa-i cumpar mancare de bebelusi :*:* ce imi recomandati? adica vreau praf dinacela. nestle sau alta firma mncarea aceea cu biscuiti e buna?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Alimentația se face în funcție de vârsta copilului, las-o pe mama ta să facă lucrul ăsta, este mai pricepută decât tine!
Să-ți trăiască.
Pa, pa.

| Asyul95 a răspuns:

Ceau Ana! Nestle e cea mai buna calitate pentru bebelusi, si cu biscuiti e foarte buna eu iti mai recomand branza cu banane mestecate cu zahar. E foarte buna si eu am mancat cand am fost mica numa daca nu are dinti taio foarte marunt SAU tocesteo.Cum vrei numai sa o faci mici bucatele. Pofta Buna! Ceau!

| alexprinces1995 a răspuns:

Daca e repede si nu ai, ai putea sa ii dai niste biscuiti muiati in lapte, si cum se moi biscuiti, amesteci sa itii iese o pasta asa mai moale, si ii dai, daca trebuie sa ii dai atunci si nu mai poat de foame, sau nu ai banii la indemana, fa asa cum zic, si trebuie sa ii incalzesti la microonda un pic, si probezi si tu sa nu mie nici rece nici fierbinte de clocoteste. succes. alceva nu mai stiu. dar la mine a functionat cand am avut grija de un bebe.

| Raluu a răspuns:

E buna si mancarica de biscuiti dar cumpara-i de la nesle pentru ca este mult mai sigura si contine multe vitamine care il ajuta pe cel mic sa se dezvolte frumos:X. Succes. Te pup