Întrebare recomandată | bleakk a întrebat:

Am un hanorac alb de la Zara (cred ca este din bumbac) pe care am o pata mica maronie cam de 2 cm patrati in partea de jos. Cum pot scoate acea pata? Cu ce sa frec acolo?

8 răspunsuri:
| Muresandavid2810 a răspuns:

Cumpara domestos cu sticla verde si intr-un lighean pune apa calda si domestos dupa pui hanoracul si cu un piaptan amesteci si in 10 minute nu mai vezi pata

| CezarinaLunaria a răspuns:

Pune gheață pe pată.

| Andr3iTPU a răspuns:

Incearca cu vanish... pui 10 mil de vanish pe pata si apoi o bagi in masina de spalat. sper ca te-am ajutat!winking

| EllieVmx a răspuns:

Incearca sa pui Ace decat in locul respectiv. lasa-l sa actioneze ceva timp dupa clatestel si baga-l la spalat

| Lumy2802 a răspuns:

Pai baga-l in clor, inmoaiel acolo, dupa aceea lasa-l acolo 30 min dupa aia scoate-l baga la masina de spalat si gata! smug sper ca te~am ajutat! pup!

| Bazzulica a răspuns:

Vanish este cea mai buna solutie, dar sa urmatesti instructiunile cu atentie. Nu are efect altfel happy

| scully a răspuns:

Dacă e alb în totalitate poți încerca să-l bagi în clor, dar dacă are un desen sau un model, încearcă să freci cu clor numai partea cu pata.

| mona2012ro a răspuns:

De obicei, Vanish aplicat pe pata si lasat cateva minute, dupa care spalat, functioneaza pentru orice culoare. Dar, avand in vedere ca tricoul tau e alb, merge si Ace (inalbitor/clor). Tot asa, lasi 5 minute sa actioneze, apoi speli.