Sos de soia, curry, legume chinezesti cu bambus cred ca alt ingrdiente chinezesti nu prea se gasesc pe la noi!
Tot felul de legume, cat de multe; carne de pui, peste, porc; muguri de bambus, orez, sos de soia, sos de scoici, amidon de cartofi.
Super stiam cateva dintre ele dar mereu, in orice reteta gasesc pe net exista cate un ingredient pe care nu il gasesc. e frustrant de-a dreptul.
Nota 10 ProChef! Un raspuns (cam lung - si iti multumesc pentru timpul acordat, se vede ca esti pasionat) excelent!
Mancare chinezeasca zici? www.AsianHomeGourmet-online.ro! Ca bucatar profesionist pot spune ca le-am incercat si sunt cel putin okay pentru gatitul acasa. Excelente pentru ca nu contin aditivi si alte minuni, iarasi un plus. Pentru ca tu sa ajungi la performanta de a gati cu adevarat mancare chinezeasca si asiatica in general, pe langa toate produsele din lume pe care le-ai putea cumpara (si pune la pastrat prin bucatarie) trebuie sa stii si timpii de gatit si multe alte detalii care ma indoiesc ca sunt lasate sa circule asa random prin lume, mai ales ca particularitatile fiecarei bucatarii asiatice sunt date de detaliile care sunt pastrate in taina de marii bucatari. Pe net se va vehicula mereu doar : "am auzit ca se foloseste x sau y ingredient si se trage la wok 5 min. si e gata...etc" (e greu sa gatesti din zvonuri si din sosuri de soya facute de Heinz sau mai stiu eu ce corporate care nu are nici pe departe legatura cu autenticitatea). De aceea, e recomandat sa folosesti produse autentice special create pentru "hobby cooking" facut cum trebuie. Sper sa iti fi fost de folos! Succes in batalia cu Wok-ul!;)
LisaJulie întreabă: