Nu au un gust asa de bun parerea mea. E mai bine daca ii lasi sa stea un pic la temperatura camerei sa se dezghete asa un pic.
In primul rind se vor lipi de tigaie, al doilea vor fi sarati la gust. daca mici sunt in pachet pune-i intr-o cratita cu apa se vor dezgheta mult mai repede.
Lasa-i sa se dezghete in frigider,de cu seara,asa ar fi recomandat. Daca te grabesti, poti sa-i pui intr-o punga etansa, apoi in apa calduta.
Dar ce te sfatuiesc, este sa nu-i faci la tigaie ci la un gratar pentru aragaz, cu capac.Ies grozavi!
Daca ii pui inghetati la prajit, s-ar putea sa fie necopti in interior si e mare suparare pentru stomac.
Bună!
NU este nici o problemă dacă îi prăjeşti în ulei
Întâi se vor dezgheţa, vor lăsa puţină apă în care vor şi fierbe puţin ( până scade apa respectivă ), iar apoi se vor prăji!
Vor ieşi foarte buni şi fragezi; aplic şi eu această "metodă" atunci când mă grăbesc
Toate cele bune.
anonim_4396 întreabă: