| Georgiana95 a întrebat:

Are ceva daca pun piept de pui taiat cubulete in loc de carne tocata de porc sau vita la spaghetele bolognese?
Trebuie sa fierb mai intai carnea sau o pun direct la calit cu ceapa?happy

6 răspunsuri:
| JayLeno a răspuns:

Sosul a la bolognese se face numai cu carne de vita tocata, legume, vin rosu etc. poti face un sos cu piept de pui tocat dar nu poti sa-l numesti sos a la bolognese, mai degraba sos a la Georgiana happy

| cosima11 a răspuns:

Poti pune linistita, daca ai plic din ala "sos pentru spaghete bolognese" si eu am facut cu carne de pui, chiar si cu salam si a iesit foarte bun. cand am facut cu piept de pui am fiert putin pieptul si dupa aia l`am pus la calit cu ceapa. e super bun. pofta buna :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca pui bucatele mici din carne de pui, pune-le odata cu ceapa si mai picuri putina apa pana se fierbe carnea de pui. in acest fel nu se pierde gustul de pui in apa de fierbere si, stii bine ca bucatelelor de pui le trebuie cateva minute sa fie bune de mancat

cami
| cami a răspuns:

Pana la urma, tot carne e-se mesteca. Parerea mea este s-o pui direct la calit cu ceapa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alooooo! fetele...
daca pune ceapa cu carnea in acelasi timp, pina se patrunde carnea, nu se arde ceapa? Eu zic sa se faca separat ceapa de carne, fiecare cit are nevoie si apoi sa se amestece.

| anaya21 a răspuns:

Poti sa pui linistita piept de pui dar sa tai bucatele foarte mici, si ulei suficient sa cuprinda ceapa. Eventual poti pune ceapa cu 2 minute mai repede la foc mic de tot si cand pui carnea tot la foc mic sa aiba timp sa se faca amandoua odata. Pofta Buna.