Sosul a la bolognese se face numai cu carne de vita tocata, legume, vin rosu etc. poti face un sos cu piept de pui tocat dar nu poti sa-l numesti sos a la bolognese, mai degraba sos a la Georgiana
Poti pune linistita, daca ai plic din ala "sos pentru spaghete bolognese" si eu am facut cu carne de pui, chiar si cu salam si a iesit foarte bun. cand am facut cu piept de pui am fiert putin pieptul si dupa aia l`am pus la calit cu ceapa. e super bun. pofta buna :*
Pana la urma, tot carne e-se mesteca. Parerea mea este s-o pui direct la calit cu ceapa.
Poti sa pui linistita piept de pui dar sa tai bucatele foarte mici, si ulei suficient sa cuprinda ceapa. Eventual poti pune ceapa cu 2 minute mai repede la foc mic de tot si cand pui carnea tot la foc mic sa aiba timp sa se faca amandoua odata. Pofta Buna.
anonim_4396 întreabă: