Întrebare recomandată | DanaQ a întrebat:

Are cineva acest mini-blender Philips: http://www.emag.ro/......EMMQMBBBM/ Tocmai l-am achizitionat si observ ca lamele raşniţelor se incalzesc destul de tare (sunt fierbinti) in timpul folosirii (10-15 secunde), nu il suprasolicit, respect recomandarile din manual. Este normal sa se intample asa? In trecut am avut un blender mare, cu bol din sticla si nu am observat acest aspect. Un detaliu care din nou nu imi place: plasticul in care stau fixate lamele nu este bine-bine finisat pe alocuri. Exista posibilitatea de a se desprinde bucati mici de plastic in timpul folosirii? chiar daca lamele nu ating propriu-zis portiunea din plastic.Multumesc.

2 răspunsuri:
| iiRadu a răspuns:

Buna, DianaQ
Am avut ceva de genu brandul pare foarte popular dar 220 W este foarte slab si nu prea merg multe cu el, daca vrei sa tai ceva nume cu el sugerez sa folosesti pana la mediul adica 200 ml puterea e destul de slaba dar daca introduci in bolul blender-ului legume care sunt tari nu cred ca are destula putere sa le taie.
Cand lama loveste o leguma mai tare iar metalul se invarte pe langa plastic e posibil ca sa il toceasca cate un pic dar nu cred ca sare lamele fiindca e mai dur totusi daca spui ca nu functioneaza corect incearca sa contactezi firma si sa le explici ce se intampla. In fine mult succes in bucatarie.

| aditzuuu a răspuns:

Caldura cred ca vine din interior de la motor, care probabil nu are suficienta forta si se supra-solicita