In general o folosesc doar pentru framantat.
Nu imi place cum iese painea, cea alba, cea integrala si nici cea cu seminte.Nu se pot compara cu cele facute la cuptor.Fac paine in caz de urgenta, dar de dragul de a face paine am facut doar la inceput.In schimb o folosesc la framantatul aluatului de gogosi, de cozonac sau pizza.Economic vorbind nici nu incape vorba sa fie economica, pentru o paine alba clasica consuma curent electric foarte mult, cel putin o ora si jumatate pentru o paine de 1kg.
HAhahaha mai bine nu cumperi, mama si-a cumparat acum cateva luni, a facut de 4 ori paine in ea, si pe urma a uitat-o in dulap.
adevarul ca painea iesea ff buna:X mai ales cand era calda:X
Eu nu am dar are o matusa...si iese o paine foarte buna mult mai buna decat cea de la magazin.acum depinde si cu cat o iei si ce firma e unele sunt bune altele mai putin bune in functie de pret!
Daca sti compozitia care trebuie pusa in masina de copt iese o paine de te lingi pe degete , deci parerea finala este ca e bine sa ai o masina de copt paine in casa.
Dar nu iti da ceva carticica cu instructiuni? adica cateva retete acolo macar
Acum conteaza si ce firma e, multe dau si modul de utilizare si multe alte informati, retete, si acesori. dar in general iti spune cata cantitate de faina sa pui drojdie si apa ca sa iti iasa o paine buna.
Este foarte util, in special daca vrei sa experimentezi cu diverse tipuri de paine. Si in plus, cand simti mirosul ala de paine proaspat coapta... e demential.
Cine vrea sa isi ia o masina de paine, sa verifice aici http://pricezebra.ro/masina-de-paine-review-uri-sfaturi-preturi-si-oferte/ promotiile de la Emag, Altex, Flanco, Domo etc.