Nu stii cum se taie o gaina?
II pui picioarele pe aripi, cu o mana ii tii capu', si cu cealalta i-l tai cu un cutit
Te-am lamurit?
Nu. da pot sa-ti arat cum se face.sau sa-ti explic.se pun picioarele puiului sub piciorul tau. nu-l calci tare, ci doar cat sa nu fuga.il tii de cap si-l ridici un pic in sus. ii intnzi gatul si tai cu cutitul repede pana se desprinde capul de trunchi. dupa aia ii dai drumul si-l lasi sa se zbata. da sa stii ca pentru pui e foarte traumatizant.va muri in scurt timp.
Aaaa, nicio sansa, eu am facut o facultate ca sa invat meseria de chicken killer
Asemenea lucruri sunt interzise sa apara de catre "audiovizual". Este o scena de cruzime fata de animale pe care nu este bine sa o vada toata lumea. Daca o faci tu, acolo, in batatura ta...treaba ta, dar sa nu apara vizual.Asculta ce iti spun cei cu experienta si foloseste-te de asta!
O prinzi de picioare si de aripi
dupa o pui pe ceva si ii dai cu ciocanu in cap
Gasesti pe you tooobe video mult prea multe asemenea filmulete, de un sadism greu de imaginat.
Nu-ti recomand.
Bai asta de sus care nu stie sa taie un pui zi si mie cati ani ai de esti pe invers! zi cati ani ai si te ajut eu