Da are nevoie, de tot ceea ce contine clorofila:spanac, salata verde, ceapa verde, mere verzi. Absolut toate fructele si legumele verzi si de alte culori sunt bune pentru copilasul din burtica mamei(fat). Si daca ar fi si bio, ar fi si mai bine.Cu taranii astia care baga tot felul de idiotenii, care sa faca legumele cat mai mari si fructele la fel, ca sa atarne la cantar si sa aiba ei vanzarea cat mai mare.Asa ca v-as sfatui sa cumparati de la magazine specializate cu bio.Succes.
Magazinul VreauBio.ro - Produsele ecologice alimentare
Produsele ecologice alimentare au cunoscut o dezvoltare deosebita in ultimele doua decenii. Grija fata de natura, delicatetea echilibrului natural, multitudinea de boli cu care omul se confrunta din ce in ce mai des, alimentele fara gust, industriale, toate acestea au…
Bio-procesator la domiciliu
Vizitati magazinul bio online www.Biolateria.ro Peste 3.000 de produse bio sau produse naturiste de la cei mai premiati producatori Bio din lume. Făinuri integrale, fulgi de cereale, pâine, paste făinoase, sucuri de seminţe încolţite sau de legume cu frunze. Comercianţii…
Încă un magazin bio
Vizitati magazinul bio online www.Biolateria.ro Peste 3.000 de produse bio sau produse naturiste de la cei mai premiati producatori Bio din lume. În Bucureşti s-a deschis luna aceasta un nou magazin specializat în produse alimentare ecologice: Natura Food. Magazinul este…
Eco la Pukka Food
Mahgazinul online Pukka Food se aflala adresa www.pukkafood.ro CUMPĂRĂTURI ◠Încă un magazin bio în Bucureşti Cei care vor să deguste şi să cumpere alimente sănătoase, fără chimicale, au încă un magazin specializat la dispoziţie: Pukka Food. În inima Capitalei, …
La cumpărături
BUCUREŞTI ◠Ce produse bio se gãsesc prin magazine Alimentele ecologice pot fi procurate din tot mai multe locuri. De la magazinele naturiste şi cele specializate, acestea sunt acum tot mai prezente pe rafturile supermarketurilor şi hypermarketurilor. În România se…
Aveti si cateva site-uri pe care puteti intra si puteti face si comanda online.Bagati pe google magazine-bio si aveti acolo o gramada de adrese de acest fel. Succes!
Poate sa manance linistita... cat ii pica bine... e bine atat pentru ea cat si pentru bebe... contine mult fier si vitamina C... ar fi bine sa obisnuiti si bebelusul cu spanac inca de la cateva luni... pentru ca este ffff bun pentru organismul lor... sarcina usora si nastere usoara...
Da! Din cate stiu eu este chiar recomandat, pentru ca spanacul, salata verde, si cam tot ce are frunze mari si verzi contine fier! Sarcina usoara sotiei!
Este foarte important sa se consume verdeturi mai ales in primele luni contin si vitamine din complexul B care combat spina bifida dar atentie la cele consumate crude. Daca sotia nu este imuna la toxoplasmoza se spala toate vegetalele cu bicarbonat dizolvat in apa apoi se clatesc. Apoi tot di acest motiv nu se mananca salamuri preparate din carne cruda sunca nefiarta, daca aveti animale pastrati strict igiena, daca planteaza flori sau altceva sa o faca cu manuside cauciuc si sa se spele des pe maini.La mine a fost prima analiza care mi-au facut-o si mi-au dat aceste recomandari.Succes si sanatate.