anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori o reteta de salata cu cruditati si ton sau salta verde si ton bucati

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Buna uite eu iti pot recomanda doua retete:1)1 mar, o gutuie, 2 morcovi, o telina mai micutao cons ton, sare, ulei.
2)salata verde, ton, porumb boabe (din conserva)mozzarela, sare si ulei.

3 răspunsuri:
| monicaclaudia a răspuns:

Salata hmmmm
ok eu o pregatesc ceva de genul :
o rosie, un morcov razalit, un ou, salata verde, o cutie de ton ( in ulei de masline )si mozzarela ulei otet, sare si piper
Pofta buna
e foarte buna si tine locul unei mese fara a fi prea grea la stomac e buna mai ales vara cind unul are chef de a minca ceva racoritor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1)frunze de soanac proaspete intregi si f. bine spala-te, ciuperci taiate felii sau in 4 proaspete, porumb fiert, ton, ceapa rosie taiata solzisori
2 )salata verde taiata fideluta, porumb, ton, ceapa cubulete, ardei rosu cubulete, castravete cubulete, rosii cubulete 1lg de maioneza sau iaurt
3)crutoane, cubulete de branza feta, castraveti cubulete, ceapa rosie cubulete, ulei de masline salata verde, spanac sau amestecuri de diferite tipuri de salata rupta in bucatele potrivite cu mana
4)morcov ras, soia germinata, ton, branza feta in cubulete
5) porumb, pastramioara de pui sau curcan in cubulete, ton, oua fierte (de prepelita daca ai)1 lg. maioneza...

| copolovici a răspuns:

Uite şi varianta mea. Poate-ţi place. Ai şi cîteva poze aici. http://www.copolovici.ro/blog/de-gustibus/salata-cu-ton/

Întrebări similare