Iti dau o reteta de tarta cu fructe. 4OO gr zahar+4 oua se amesteca cu mixerul. Apoi se adauga 400 gr smantana, 400 gr faina + un praf de copt, zahar vanilat, coaja rasa de lamaie( daca iti place). Se amesteca toate, se pun intr-o tava mare cu hartie de copt iar deasupra poti pune felii de caise, visine, cirese, etc.Se pune la cuptor la foc mediu, aproximativ 1/2 de ora. ( trebuie sa fie usor maronie deasupra cand e gata).
Păi chec-ul se face destul de rapid :)
http://gastronomie.ele.ro/Checuri_--rc193.html
Spor la treabă și poftă bună! :)
Eclere.
Ingrediente : 2 cani apa
1 cana ulei
2 cani de faina
9 oua
o lingurita de sare
Mod de preparare : Apa, uleiul si sarea se fierb se lasa pana aproape dau in clocot. Apoi se adauga faina. Dupa lasi acel aluat sa se raceasca apoi adaugi ouale unul cate unul pe rand si amesteti foarte bine Sa nu bani aluatul inainte sa pui ouale la frigider dupa ce ai pus ouale cu o lingurita sau cu ce vrei tu incepi sa faci cojile. le lasi la cuptot la 180-200 grade pana se rumenesc putin. apoi se scot si pe umplu cu budinca sau orice crema vrei tu.
Incerca musuroi de cartita!
numele e ciudat si cred ca te astepti la un tort dezgustator.dar scrie pe google si uitate cum arata... apoi uitate la reteta!
succes!
Eclere.
Ingrediente : 2 cani apa
1 cana ulei
2 cani de faina
9 oua
o lingurita de sare
Mod de preparare : Apa, uleiul si sarea se fierb se lasa pana aproape dau in clocot. Apoi se adauga faina. Dupa lasi acel aluat sa se raceasca apoi adaugi ouale unul cate unul pe rand si amesteti foarte bine Sa nu bani aluatul inainte sa pui ouale la frigider dupa ce ai pus ouale cu o lingurita sau cu ce vrei tu incepi sa faci cojile. le lasi la cuptot la 180-200 grade pana se rumenesc putin. apoi se scot si pe umplu cu budinca sau orice crema vrei tu. Funda?
Eclere.
Ingrediente : 2 cani apa
1 cana ulei
2 cani de faina
9 oua
o lingurita de sare
Mod de preparare : Apa, uleiul si sarea se fierb se lasa pana aproape dau in clocot apoi se adauga faina dupa lasi acel aluat sa se raceasca apoi adaugi ouale unul cate unul pe rand si amesteti foarte bine sa nu bani aluatul inainte sa pui ouale la frigider dupa ce ai pus ouale cu o lingurita sau cu ce vrei tu incepi sa faci cojile le lasi la cuptot la 180-200 grade pana se rumenesc putin. apoi se scot si pe umplu cu budinca sau orice crema vrei tu. Funda?
LisaJulie întreabă: