Crema de banane
3 oua
250g zahar
250g unt
5 banane
Suc de lamaie
50ml lapte rece
300g nuci macinate
Untul se freaca cu 2 linguri de lapte rece. Ouale se amesteca separat cu 250g zahar. Bananele se paseaza bine si se stropesc cu cateva picaturi de lamaie. Apoi se amesteca cu ouale, untul si nucile macinate, se mixeaza bine.
Crema de ciocolata
5 oua
12 linguri de zahar
250g unt
250g zahar pudra
150g ciocolata de menaj
200g nuci macinate
Se freaca ouale cu zaharul peste care se adauga untul frecat spuma in prealabil cu zaharul pudra. Ciocolata topita si nucile macinate se adauga ulterior.
Crema ganache
500 ml frisca lichida (Creme Patiserie)
350 g ciocolata (cu lapte si amaruie)Punem frisca lichida la incalzit, cand este calda punem cicolata rupta bucatele
si omegenizam pana se topeste ciocolata in intregime.
Lasam la rece pentru 5-6 ore (eu am lasat peste noapte)
si apoi o batem ca pe frisca cu mixerul.
Umplem tortul cu crema si dam la rece.
Bizzareq1 întreabă:
natalia_olimpiu întreabă:
JuneRain întreabă:
LisaJulie întreabă: