Bună!
Dacă cumperi tava specială cu forme de brioşe, atunci NU mai trebuie pusă şi hârtie : doar o tapetezi ( o ungi cu ulei/unt/unsoare/margarină şi, eventual, o pudrezi cu puţină făină ).
Dacă foloseşti forme de hârtie pentru brioşe, atunci NU mai ai nevoie de tava specială cu forme de brioşe.
Toate cele bune.
In tava speciala cu forme in principiu nu mai e nevoie sa pui nimic. Unii prefera sa puna hartie sa pastreze si tava mai bine, dar si briosele, sa nu se usuce - depinde cate faci si cate lume le manana Daca le faci sa le duci la scoala sau in alta parte decat in familie e mai frumos si mai igienic sa aiba si hartie fiecare.
Poti sa cumperi o tava cu forme de briose din silicon iar la ea nu mai trebuie sa pui hartie pentru ca nu se lipeste.
Presupun ca e de silicon
nu trebuie pus nimic
poate doar putin unsa
cu ulei sau unt margarina grasime
pui aluatul direct acolo
Nu-ti trebuie tava speciala, ci o tava normala, intinsa, de aragaz. Apoi pui o foaie de cop si apoi briosele(in formele lor)
LisaJulie întreabă: