| xeleur a întrebat:

As vrea sa fac o reteta speciala de clatite. Ce ingrediente (scortisoara, cacao...)pot folosi pentru a nu iesi arse sau naspa la gust?

Răspuns Câştigător
| Alinutza_5368 a răspuns:

Decat scortisoare mai bine pune esenta de rom sau de vanilie. Fa umplutura cu branza dulce frecata cu oua si cu stafide si ai sa vezi ca iese super bune.Important e sa pui si lapte si apa minerala la aluat ca sa iese mai pufoase.

Sport la treaba si pofta buna

4 răspunsuri:
| CARMENCITA a răspuns:

Eu compozitia o fac asa:faina, jumatate lapte, jumatate apa minerala, doua oua, pun putin ulei ca sa nu se lipeasca, nu pun zahar ca se lipesc. Poti pune putina esenta vanilie.Eu nu pun.Se inginge ulei intr-o tigaie, se rastoarna intr-o cana uscata si se pune compozitia si tot asa, pui ulei, misti tigaia sa fie unsa, il rastorni in cana...

| RoxannaST a răspuns:

Incearca sa faci pancakes (clatite americane), eu am facut si mi-au iesit delicioase! :D
uite aici reteta http://gourmandine.ro/retete-dulciuri/pancakes-clatite-americane/
praful de copt are un rol destul de important sa stii, deci incearca sa nu-l omiti. succes! :*
P. S: sa-mi spui cum ti-au iesit, in cazul in care faci:D.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa iasa mai pufoase, pune apa minerala in loc de lapte.Scortisoara...hmmm e cam naspa la gust, crede-ma.La fel si cu cacao.Ca sa nu se mai arda, asta depinde de tine. Poti pune putin ulei in tigaie(pui pe un servetel, apoi ungi tava), ca sa nu se mai lipeasca!

Spor la gatit!

| Greenybia a răspuns:

Cauta pe google,, clatite,, si vei gasi mai multe retete depinde de gusturile tale