O supa buna iese daca pui la fiert legume: telina, rad de patrunjel, ceapa, morcov si alte legume care crezi ca sunt bune, eu in supa astea pun iar dupa ce au fiert le scoti si pui taitei si sare sau secretul gustului ce crezi, daca vrei sa lasi legumele, dupa ce au fiert le tai si le pui inapoi. Puiul il poti face cum doresti, il faci la grill sau tigaie, ar merge cu niste orez pe langa
Fierbe legumele, fa pieptul de pui marinat la grill si mai adauga taitei fierti separat.
Multe gopodine fac asa.Acum in supa ramasa(strecurata) pui taitei sau galuste.
Iar din piept poti face gril cu o garnitura si salate de sezon.
Da, dacă mai adaugi și niște tăieței de casă iese și mai bine! Se fac ușor, pur și simplu bați un ou, pui puțină sare, apoi începi să adaugi făină și frămânți până se întărește. Când s-a întărit aluatul bine, suficient cât să-l poți manevra fără probleme, presari făină pe masă și întinzi bine de tot aluatul cu un făcăleț (sucitor, melesteu) sau dacă nu ai, cu un borcan. După ce ai întins bine, presari din nou cu făină, tai fâșii de 4-5 cm grosime, le așezi una peste alta și le tai mărunt în funcție de cât de groși vrei să iasă tăiețeii. Îi adaugi la final și lași să fiarbă 5-10 minute, după care închizi focul și pui verdeață proaspătă, acoperi cu un capac, și lași aromele să se pătrundă.
Da, desigur. Mai poti aduga insa si late parti din pui pentru a da gust supei.
Chiar daca ii iei grasimea in timpul prepararii este necesar sa faci acest lucru si atunci cand aceasta va fi sub forma cristalizata, atunci cand o vei scoate de la frigider.
Grasimea de pasare este mai pacatoasa decat cea de porc! (si hormonii de crestere cu care au fost hraniti puii la fel!)