Buna,limonada trebuie sa storci o lamaie, 1 ceasca sau doua de apa si 2 lingurite de zahar, amesteci bine apoi poti pune cuburi de gheata sau mentae foarte simplu
Apa,3-4 linguri de zahar, si jumatate sau chiar o lamaie intreaga, depinde cum preferi
Hahaca sa faci limonada : apa, lamaie, zahar
Storci lamaia intr'un bol; Pui zeama in pahar [nu mult cat iese de la jumate de lamaie ]apa triplu decat zeama chiar mai mult si 3-4 linguri de zahar dupa gust! Sper ca te'am ajutat!:*
Pai pui cate linguri de zarar vrei si mai multa lamaie si daca vrei poti sa pui si apa minerala in loc de apa plata
Uite cum:
ngrediente
- 200 g zahar,
- zeama de la 3 lamai sau portocale,
- 1 l apa.
Mod de preparare
Apa se fierbe cu zaharul 2-3 clocote si dupa ce s-a racit, se adauga zeama de lamiie sau portocale. Se tine la frigider, ca sa se raceasca bine, apoi se filtreaza prin tifon si se serveste cu sifon sau apa minerala.
Buna!
Informatii:Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
Zahar, Lamaie.
Mod de preparare:
Se pune zaharul in pahar(cam 3 linguri), se toarna apa rece si se amesteca mereu pana ce se topeste zaharul. Se adauga zeama de lamaie(o jumatate de lamaie). Se acopera si se pune in frigider(10 minute). Dupa cateva ore, se toarna in pahar!
OBTIONAL ATUNCI CAND AI MUSAFIRI :Se serveste cu cate o felie de lamaie pe marginea fiecarui pahar.
Ma bucur ca te-am ajutat!
Fundita? :*
In primul rand lamaia trebuie stoarsa la 800 ml de apa 200ml de lamaie si 3-4 lingurite de zahar
daca nu ti iese asa intai fierbe lamaia si stoarceo dupa si pui apa cu zahar cat cuprinde(adica dupa gust)
Pai pentru inceput iei un pahar si pui apa in el dar nu sal impli ca mai ai nevoie de spatiu pui zeama de lamaie ...sincer eu pun multa si dupa aia zahar dupa gust
La 1,5 litri de apa iti trebuie 4-5 lamai si 300 grame de zahar. zahar il topesti inainte in putina apa calda, adaugi sucul de lamaie in apa apoi apa cu zahar. amesteci bine si o lasi la rece vreo 30 de minute. daca vrei mai dulce poti pune mai mult zahar.(incearca sa storci bine fiecare lamaie, si prepara limonada intr-o sticla de 2 litri ca sa intre si sucul de lamaie si apa cu zaharul)