Daaa Eu fac des acasa si e f usor de facut si foarte gustos
Deci: iei aluat (1 kg pentru 2 tavi la cuptor, adica 0. 5 kg pentru o tava) de la brutarie, la noi costa vreo 3-4 lei, iti mai trebuie pasta de rosii (din aia Regal iau eu ca aia-mi place), o ceapa mare, oregano, cascaval, salam, ciuperci, porumb, masline si ce mai vrei, daca vrei in loc de salam pui ton maruntit din conserva, sau kaiser sau carnati, ce vrei
Mai intai tai ceapa marunt, o pui cu putin ulei sa se prajeasca apoi adaugi pasta de rosii, amesteci 15 minute dupa aia pui oregano. Asta o pui deoparte sa se raceasca, cu asta o sa ungi blatul
Apoi intinzi blatul cat pentru o tava de cuptor, pui blatul in tava, il ungi cu pasta de rosii si apoi pui: carnea (salam, ton...), ciuperci, porumb, masline si razi cascaval. Pui cat vrei din astea. Apoi bagi la cuptorul deja incalzit! Lasi in jur de 30-40 minute prima tava si a doua (pentru ca deja e f incalzit cuptorul) 20 minute Ca sa fi sigura te mai uiti din cand in cand sub blat sa nu se arda Iti dai tu seama cand e gata In functie de ce calitate e tava ta poti sa ungi cu ulei sau unt tava sa nu se prinda blatul
Desigur ca da si ti-ar trebui faina, carnati sau salam, sunca.depinde de preferintele tuturora, oua, cascaval sau branza, masline, ciuperci, mirodenii sau condimente cum ar fi secretul gustului si sirop de rosii sau chiar bulionu sa nu lipseasca .hmmm de asa mi s-a lasat gura apa dupa o pizza, cred ca ma duc sa-mi gatesc si eu cu ocazia asta , pofta buna !
referatic întreabă: