Algele, in sine, nu au aproape nici un gust propriu (ca si cum ai manca fan). Evident, daca sunt condimentate, daca se consuma impreuna cu alte alimente, atunci nu se observa.
Insa contin diferite componente necesare organismului uman, motiv din care se considera ca vor fi la baza mancarurilor viitorului.
Buna, uite eu personal am mancat mai tot felul de specialitati din astea, intr-adevar sint foarte bune, important sa stii cum se prepara, ce nu mi-au placut si nici nu am vrut sa mananc au fost scoicile crude, miroseau a apa de mare si erau asa de aiurea, in rest am incercat de toate si sint bune dar preparate nu crude.
Cum sa mananci scoici crude acestea se firb si in special se mananca cu salata de porumb fiert iar deasupra scoicilor dupa ce le ai fiert si le ai scos din scoica lor le poti manca cu pofta cu otet balamic si lamaie deasupra. aaaaaaa ce pofta mi ai facutii las un biletel sotului mei sa imi cumpere scoici si gamberi. buni buni
Da de nenumarate ori deoarec in plimbaril mele si ale sotului meu am avut ocazia de a vizita de foarte multe ori italia si acolo cel mai mult mananci tot ce este marin.desi sotului meu nu i au placut niciodata eu sunt de parere ca sunt extraordinare, delicioase, totttttttt...
Da, am mancat in restaurantele cu specific japonez. Nu pot sa spun ca ma dau in vant dupa alge, insa au un tip de ciuperci (urechi de lemn) care sunt delicioase calite si in salate!
De fapt, am vrut sa transmit inca o reteta, fiindca intrebarile despre alge au fost frecvente pe TPU. Mira
LisaJulie întreabă: