Hai sa-ti zic o intamplare de-a mea, eram prin clasa a6 a si am fost in Bulgaria cu scoala, ne-a dat ceva snitele mici, toate bune si frumoase, dupa ce ne-am urcat in autocar sa plecam de la restaurant profesorul care ne insotea ne-a intrebat daca stim ce am mancat, noi care mai de care, snitele de pui, curios era ca bucatelele erau mici, el ne spune ca nu erau snitele de pui ci de fapt erau snitele din picioare de broasca, iti dai seama cum a fost! Care zicea ca nu crede care ai era rau, eu ce sa zic am inghitit in sec si am spus ca in fine am facut-o si pe asta:adica sa mananc si carne de broasca.
Am mancat odata la o prietena niste gogosi mici cu toate ca nu stiam cu ce sunt ca apoi sa aflu ca erau cu calmar. Mi s`a parut destul de scarbos si gustul si vestea!
Da. Momite (testiculele de vitel)... m-am simtit inselata de bunica...ma pacalise. Dar mi-a trecut, ca erau bune
Uneori e bine sa nu stii ce mananci. bucataria asiatica in special e foarte bogata in chestii ciudate si gustoase, dar e de preferat sa nu stii ce mananci
Sora mea a mancat chftele de melci, a aflat de ce erau dupa ce terminase de mancat