Consider ca toate fructele si legumele trebuiesc spala-te inainte de a le folosi, apoi cine vrea le mai poate spala odata! Toate legumele si fructele trec prin multe de maini si stau depozitate in locuri mai putin curate...asa ca este obligatoriu sa le spalam inainte de prelucrare.Morcovii tineri pot fi dati prin razatoare sau mixati fara a fi decojiti. Morcovii cu coaja groasa si noduroasa se razuiesc si li se taie extremitatile.
Toate legumel introduse in orice aparat de mixat, trebuie intai spala-te si bine curatate de diverse noduri, bubite sau alte denivelari de obicei nu se curata ca in coaja sta vitamina.( nu e obligatoriu asta ) dupa ce ii bagati la stors, zeama se strange si se bea asa, fara sa se adauge zahar sau miere. ( pentru. un efect mai bun )...
Prima dată le tai capetele, îi spăl bine şi după aceea îi pun în storcătorul de fructe, întregi.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: