| passenger a întrebat:

Azi m-am gandit sa fac niste cornulete cu Finetti si am cateva intrebari.
De fiecare data cand le fac imi curge toata umplutura in cuptor si cornuletele se umfla straight face Ce sa fac ca sa nu curga?
In aluat am pus 1 pliculet cu drojdie. Cat ar trebui lasata coca la dospit ca sa se umfle la suprafata si in cuptor sa nu aiba alte reactii?

3 răspunsuri:
| KirigayaKirito a răspuns:

Lasa la dospit o ora jumate! Cand le imbaturi impaturile si colturile bine si daca vrei poti sa le presezi putin cu furculita! In franta exista un tip de cornulete care sunt crestate in forma de x deasupra ca sa iese ciocolata si sa se faca lipicioase! Pur si siplu su imbraca singure in ciocolata laughing...si sunt ffff bune! Succes! funda?

| GerontofilulCel a răspuns:

Inchizi cornuletele la capete, ca sa nu mai aiba umplutura pe unde sa iasa...

| SimonicaSimonela a răspuns:

Legi fursecu la un capat si nu mai curge finetti sau pune mai putina crema kiss
si lasi la dospit vreo ora. pofta buna kiss