| GEORGEL2012 a întrebat:

Baietii voi cati ani aveti? Stiti sa faceti de mancare? sau ma rog, sa va puneti mancare singuri, un ou, etc?
Ca eu nu stiu, am 18 ani aproape si mama ma dispera, ca ce o sa fac in viata ca nu ma descurc, etc...

Răspuns Câştigător
| ancaval a răspuns:

Iti iei o fata care sa faca, tu esti barbat ce cauti la oale?

12 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
in viata este bine sa te pricepi la toate..ma rog. aproape.
asta nu inseamna ca daca esti barbat, nu trebuie sa stii sa gatesti, fiul meu are 25 de ani, dar daca ramane singur acasa, stie sa faca ciorbe/supe..numai zic de oua/cartofi.
deci nu este o rusine sa gatesti, iar daca ai sa fi la ananghie, ce ai sa faci? ai sa suferi de foame? crezi ca este o rusine sa stii sa gatesti? nu cred
sa nu crezi ca fiul meu a invatat sa gateasca cat de cat la aceasta varsta...la 13-14 ani a facut prima oara mancare si a facut-o destul de bine
O seara bunahappy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este bine să te pricepi la gătit, poate "ea, prietena/soția/etc" este bolnavă și nu poate să se deplaseze, trebuie să faci acest lucru.
Femeia nu este slugă la bărbat, nu este o plăcere să gătești la 2-3 zile, activitățile casnice trebuie făcute împreună, trăim alte vremuri.
În viață, bine este să te pricepi la toate!
Pa, pa.

| JoeTPU a răspuns:

Eu am 15 ani si stiu sa fac deserturi, nu ma pricep sa fac mancare.Dar nici nu am nevoie.Cand o sa am o sotie ce rost are sa invat sa gatesc?
Stiu sa fac cartofi prajiti si cam atat rolling on the floor
Succes! big grin

suntserios
| suntserios a răspuns:

Invata sa gatesti ca nu ai sa ai toata viata o femei langa tine

| Fatamuntilor a răspuns:

Sa inteleg a nu iti place sa gatesti (sau nu te priepi).Dar sa schimbi un bec sa montezi o priza, sa pui o garnitura la un robinet poti? Ca multe femei fac astea!

| Niiiicu a răspuns:

Salut,ca idee am 18+, da eu stiu sa fac mancare, nu foarte complexe, dar niciodata nu mor de foame, imi gatesc singur de la 14 anihappy, nu este nimic ca nu stii, vei invata daca vrei

| SouLIce a răspuns:

Eu au 19 ani stiu sa gatesc cate ceva cum ar fi cartofi prajiti, oua prajte, salate

| zaratu a răspuns:

Eu stiu sa gatesc

| Allinn a răspuns:

Eu as zice ca toate vin la timpul lor, nu trebuie grabite lucrurile. Dar totusi sa nu se supere prea tare pe tine, roag-o odata sa iti arate cum se face un fel de mancare. happy

| YourDeath a răspuns:

Eu am 16 ani. Stiu sa imi fac un cartofior prajit, un ousor...si cam atatlaughing Dar nu stau la bloc, stau la casa, asa ca am multe posibilitati de supravietuire daca sunt de unul singur. Dar stai linistit, inveti tu sa te descurciwinking

| AddyTakaBlack a răspuns:

Eu am 15 ani dar imi gatesc de la 10 ani.

| tudor3435 a răspuns:

Am 12 ani si fac friptura, clatite, cartofi prajiti, salata de cartofi