| Ionut a întrebat:

Bananele?! au calorii negative?

Răspuns Câştigător
| aylin_8497 a răspuns:

Nu, nu au calorii negative, dar incearca sa nu consumi mai mult de 2 pe zi. Eu de exemplu le consum dimineata la micul dejun 2 cel mai mult, indiferent de marime si nu m-am ingrasat... insa contin foarte multe minerale si stiu ca sunt bune pentru creier

5 răspunsuri:
| SpaNu88 a răspuns:

Banana este un fruct cu o valoare nutritiva ridicata. Este o buna sursa de calorii, fiind bogata in elemente solide, iar continutul de apa este scazut. O banana mare poate oferi mai mult de 100 calorii. Contine o cantitate mare de zahar asimilabil, ceea ce o face o sursa buna de energie.

| ra1ntags a răspuns:

Furdu,Toma here,keep training hard thumbs up and be proud about yourself,also when you go to gym,think about me and, about colac, that you well never reach he's muscles! big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Corinaa_4338 a răspuns:

Nu,in niciun caz.Nimic nu e negativ atunci cand il consumi cu moderatie.Bananele sunt fructe foarte hranitoare.Contin carbohidrati, dar nu contin grasimi. Poate tu prin calorii negative intelegi grasimi.Carbohidratii sunt buni.De asemenea, ele mai contin calciu si zaharuri bune, nu ca cele din sucurile cumparate.
Daca nu ai probleme cu greutatea poti manca banane in fiecare zi. Ajuta la digestie.Ele elimina excesul de sare din organism ajutand astfel oasele.
O zi buna!happy

Întrebări similare