Probabil ca existau acei gandacei in carne si in urma condimentelor puse, au iesit la suprafata.
Nu o mai manca, inseamna ca-i deja infestata.
Buna.Daca nu facea viermi la tine acasa ar fi facut la raft in magazin, probabil fiindca a fost tinuta in conditii improprii, a fost deteriorat ambalajul etc.Nu ar fi prima data.Recent cica au luat Kaufland in vizor pentru astfel de distractii.
Unii puneti problema aiurea, conteaza cand a cumparat carnea? sau cum a fost ea tinuta acolo de unde a cumparat-o?
Voi cumparati carne proaspat taiata de pe animal?
Intuiesc carnea a fost tinuta la magazinin conditii improprii de 'congelare', adica au avut probleme la vitrina frigorifica si a fost la o temperatura neadecavata, e doar o presupunere
Nu era logic ca a stat la congelator de atunci si ca azi am decongelat-o? Sau tu cum faci?
Carnea respectivă nu era comestibilă când tu inițial ai cumpărat-o.
De acum incolo, faci asa: 1. Chiar in ziua in care faci mancarea, cal mult cu o zi inainte, cumperi carne proaspata, care nu a fost congelata, cat mai la inceputul perioadei de garantie. Fiecare zi ce trece scade calitatea carnii. 2. Carnea nu o congelezi, caci asta ii scade calitatea in mai multe moduri, dar o prepari in aceeasi zi sau, daca nu se poate, a doua zi. 3. Iei carnea refrigerata, ajungi cu ea rece acasa, si imediat o pui la frigider.
Nu locuiesc in oras, in general facem cumparaturile de la Auchan sau alte supermarketuri sambata pentru o saptamana..Nu am patit asa niciodata. Desigur ca tin toate la rece mereu, insa si alte persoane din zona in care locuiesc au o zi anume in care fac cumparaturile. O sa fiu mai atenta sa fie cat mai proaspata totusi
Atunci, daca faci cumparaturile saptamanal, poti sa congelezi.
Ambalajul era sigilat sau era carne vrac?
Poate carnea a stat în condiții improprii în magazin iar muștele și-au depus ouăle de atunci.
Inainte de a o pune la frigider, unde ai tinut-o? Ca ai cumparat-o alaltaieri. Cred ca a facut gandacii inainte de condimentare. Atunci au iesit ca nu le-au placut condimentele.