Daca in toate duminicile din an respecti odihna, mai putin una, nu e pacat grav. Plus, in momentul in care se lasa noaptea deja se considera a doua zi.Deci duminica seara de la 10 la 12-1 poti face tortul. Daca nu, luni dimineata.
Nu recomand sa te apuci azi si sa mancati abia dupa 2 zile jumate.Cel mai probabil se va lasa frisca, iar daca te gandesti sa folosesti culoare din fructe, aceasta isi va schimba nuanta.E stiut ca visinele ca decor vor pata frisca atatea zile pana il mancati. Ciocolata e posibil sa nu reziste bine, facand condens, iar in functie de ce ai prin frigider, chiar sa prinda miros.De preferat sa folosesti o cutie speciala.In caz ca tii la aspect, cred ca trebuie sa iei lucrurile astea in considerare.Dar daca nu, atunci fa cum vrei.Cand iese pe partea cealalta arata la fel, indiferent de aspectul initial.
"Nu pot sa îl fac duminica ca e zi de odihna" eeee hai. Asta înseamnă că duminică nici de mâncare nu putem face?
Da, îl poți face in aceasta seara și îl pui in recipient special pentru tort, îl bagi la frigider și luni va fi foarte bun de consumat. Tortului ii trebuie timp pentru a se stabiliza aromele și a avea un gust mult mai bun.
Trebuie sa fie proaspat cand il servesti la aniversare. Deci il faci duminica seara sau cel mai tarziu luni dimineata.
Tu duminica nu respiri, nu mananci etc?
Am o aniversare duminica. Sunt adolescenta și am o pasiune pentru prajituri, le fac din placere. Am cerut un sfat, crezând ca pe acest forum sunt persoane cu experienta care doresc sa ajute.
Nu ai timp sa le faci pana maine, de aceea poti cumpara unul gata facut roaga o pe mama ta sa mearga cu tine la cofetarie si au acolo o gamă variata de torturi si poti alege ce doresti.
Mulțumesc de amabilitate, și totuși cred ca îl voi face mâine seara.
Are timp, nu dureaza o zi intreaga pentru un tort.Tu ai facut vreodata unul?
Ok.Atunci nu-i mai descuraja pe altii care vor sa faca.
Nu am descurajat pe nimeni, un tort nu se face asa de pe o zi pe alta decat daca esti profesionist dar eu sincer cred ca ea nu stie sa faca asacava.
Ba se face de pe o zi pe alta si fara sa fii profesionist.Considerand ca tu n-ai facut vreodata, nu inteleg de ce ai mai raspuns ca sa te afli in treaba.
Un tort(si prajiturile cu crema) intotdeuna e recomandat sa se faca de o zi pe alta!
in primul rand blatul necesita timp de preparare, coacere si racire.Aici se prea pooate sa nu creasca sa se lase blatul si trebuie sa o ia de la inceput
Cremele la randul lor trebuiesc mixate, trebuie sa aiba grija
sa nu se taie
Iar timpul ca blatul sa ia contact cu cremele si glazura este de la 6 ore in sus, sau mai bine peste noapte.
Nu e mare lucru sa faci un tort, daca acesta este clasic.Un blat taiat in trei si pus creme intre si glazura
Eu o incurazez pe fata sa faca tortul! cu siguranta va iesi cevaa bun.
Duminica e doar un program că e zi de odihnă! La mine toate zilele sunt la fel fac treabă și duminica, ud, spăl, fac mâncare...treziți-vă și cercetați!
Orice de mâncare, după ce e gata garanția e doar de 3 ore.
LisaJulie întreabă: