Buna! vezi k are instructiunile pe verso. daca sunt fulgi de cartofi incalzesti 400de gr apa(pentru un plic) pui sare si un pic de ulei, apoi cand fierbe apa, tragi cratita deoparte si adaugi praful de pireu, si poti adauga margarina..lapte ce vrei tu. apoi poti sa ii faci un sos daca vrei.
O zi buna si mult succes!
Sarlatanii, sa nu puna mod de preparare pentru incepatori!
Cauta pe G00GL3:
Eu am gasit ceva:
Ingrediente pentru 4 portii:
- 400g morcovi
- 1 legatura patrunjel
- 2 plicuri fulgi de cartofi sau daca nu, piure cam ca pentru 3 portii
- 4 oua
- 2 felii de bacon
- 2 linguri de unt
Preparare:
Morcovii se curata si se spala, se taie cubulete, se oparesc apoi in apa cu sare cam 5 min, se scot si se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare.
Patrunjelul se spala si el si se pastreaza cateva frunze pentru urnat si restul se taie fasiute.
Se fierbe apoi 1 litru de apa cu 2 linguri de sare, se adauga in ea fulgii de cartofi (sau daca vreti sa faceti direct piure din cartofi, pregatiti normal piureul), se adauga morcovii si patrunjelul.
Se incinge bine cuptorul.
Se pune piureul intr-un vas de yenna uns cu unt sau margarina, se fac 4 gauri in piure in care se pun ouale sparte, se adauga si baconul taiat fasiute si se da totul la cuptor cca 15 min pana se coc ouale. Se presara la sfarsit patrunjelul pentru decor si se serveste cald.
Durata de preparare: 30-40 min.
Pofta buna!
Sursa: Piure de cartofi delicios - Ce mancam la felul 2? http://forum.7p.ro/......icios.aspx
StefanBica1 întreabă: