Eu stiu ca se pun ultimele (dupa ce se raceste putin ciorba), dar inainte de a le pune trebuie sa le bati bine impreuna cu putina apa sau zeama din oala sau zeama de lamaie.
E foarte simplu. Galbenusurile se freaca bine cu smantana. Se adauga un pic de zeama din ciorba. Se amesteca bine. Se stinge focul si se adauga incet compozitia cu oua. Nu se coaguleaza deloc si e foarte buna. Succes!
Trebuie sa se raceasca ciorba de burta si cand este se-racita atunci trebuie sa pui galbenusul cu smantana preseata pe el bafta!
Trebuie sa aduci temperatura oului la temperatura ciorbei, adaungand ciorba in vasul unde este oul...
Galbenusurile de ou se amesteca cu smantana, sau simple(fara smantana). Iei 3/4 polonic de ciorba fierbinte si completezi cu apa rece pana se umple polonicul. Torni ciorba diluata din polonic peste galbenusurile frecate bine si amesteci pana la omogenizare.
Apoi torni amestecul lichid ou+ciorba+apa in ciorba care fierbe pe foc, amesteci bine, ciorba devine alba(depinde de cate galbenusuri folosesti), mai fierbi 5 minute si gata, poti pune verdeata dupa ce opresti focul.
Daca respecti aceasta procedura, totul este bine.