Heii. Cred ca ai mai putea adauga cascaval, ciuperci pentru a fi mai consistenta! Ar fi bun sa adaugi un sos de rosii sau sos alb. Bafta!
Nu stiu daca ai nevoie de altceva pentru consistenta dat fiind ca pastele sunt destul de satioase.Eu le fac asa-pun pastele la feirt si le fierb conform instructiunilor
in tigaie cu putin ulei pisez o jumatate graunt usturoi, ceva carne le trag in tigaie apoi pasta de rosi si le las putinpe foc, adaugpasta in tigaie, le amestec bine si la opresc, le mai pun patrunjel si cascaval ras cand le asez in farfurie.
Incearca sa razi niste cascaval peste ele dupa ce le pui in farfurie...dar pariezer, cam nasol..si prajit
Sos de rosii, oregano da gust foarte bun pastelor si cred ca ajunge o sa fie gustoase
Poti cali acel parizer cu o ceapa dupa care sa adaugi sosul de rosi sare putin piper delicat fierbi pastele bine le pui peste acel sos care al prepari, le servesti pe farfurie cu putin parmezan peste si sunt destul de consistente.
anonim_4396 întreabă: