Eu am 22 de ani si stiu sa gatesc exact cat tine. Daaar daca ai o carte de bucate si un cantar de bucatarie, sa nimeresti masurile, stii sa faci foarte multe mancaruri. Nu e chiar atat de greu.Si daca faci si cu iubitu' totul e foarte distractiv
Stai linistita, nu esti singura.tot 17 ani am si nu prea stiu sa fac mare lucru, mancaruri simple, cum ai zis si tu.cat e mama langa mine, e bine:d.consider ca mai am timp sa invat
Buna! Nu as vrea sa-mi dezvalui varsta, dar pot sa-ti raspund la intebare.Eu am inceput sa gatesc cam de prin clasa a 3-a, deci aveam vreo 8-9 ani.Cat despre mancaruri...tot asa,fripturi,supe,salate,salata orientala, boeuf, sarmale...
Eu de pe la 13 ani asa gatesc. uita-te la mama ta mereu si o sa inveti.si trebuie sa iti si placa ca sa o faci cu dragoste...pup
Bună! Eu am inceput să gătesc ajutând-o întâi pe mama, de pe la 10-11 ani. Dacă vrei să înveţi începând cu reţete uşoare şi rapide, dă click pe http://lecturirecenzate.ro/ şi scrie la Search chiar aşa "reţete uşoare şi rapide"! Succes!
Eh stai linistita ca eu am 24 de ani si nici cafeaua nu o fac f buna. Poate iti gasesti un iubit sa ti le faca pe toate
Dyanes întreabă: