| Dedutza_8629 a întrebat:

Am o "poveste" mai ciudată. Când eram pe clasa a V-a eram destul de slabă, apoi pe a VI-a m-am îngrășat foaaarte mult. Aveam aproximativ 1, 60 și 55 de kg. Voiam extrem de mult să slăbesc, așa că am decurs la cea mai drastică soluție ever. Am devenit bulimică.Am slăbit destul de mult, am ajuns la 45 de kg, apoi m-am înălțat. Aveam 45 de kg și 1, 65. Toată lumea îmi spunea că sunt grasă, că m-am îngrășat. Atunci am slăbit până la 40 de kg. Chiar dacă nu îmi mai spunea multă lumecă m-am îngrășat, că devin obeză, etc, eu simțeam că am nevoie să mai slăbesc.Mă vedeam excesiv de grasă. Atunci am slăbit la 35 de kg. Din nou m-am înălțat. Acum două luni aveam 1.70 și 33 de kg. Lumea îmi spunea că arăt ca un schelet ambulant.Mama m-a dus la doctor.Ei mi-au spus că sunt anorexică și că trebuie să mă îngraș urgent. Apoi m-am îngrășat. De la 33 de kg până la 45. Și vreau să revin la cum eram înainte. Mă simt grasă! Nu mă mai suport. #thisisacryforhelp
mulțumesc.

1 răspuns:
| Ela00x a răspuns:

La 1.70 şi 45 de kg eşti foarte slabă! Numai nu vrei să ajungi ca slabănoagele alea de la tv O.o. Eşti bine aşa cum eşti :*, chiar daca ar trebui să pui câteva kg pe tine happy. Fundă? big grin