| Maria_Adina_2000 a întrebat:

Am o problema...am o rochie alba cu dungi roz care era putin patata, am aplicat solutie de scos pete nufar dar m-am ales cu culoarea roz decolorata in acel loc...ma poate ajuta cineva? Vreau sa fac cumva sa maschez sau sa o decolorez cu totul sa o pot purta pentru ca imi place foarte mult...
multumesc happy

4 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu incerca sa o decolorezi de tot pentru ca s-ar putea sa te trezesti cu rozul intins pe toata rochia sau s-ar putea ca rozul sa se decoloreze neuniform pe toata rochia.

Ideea mea ar fi sa incerci sa pui ceva peste pata respectiva, gen o brosa sau o chestie crosetata, poti merge mai departe si poti face chiar un fel de tipar din diverse chestii puse la un loc, gen niste fluturi crosetati, niste margelute, un buzunar etc. Depinde unde este pata respectiva si care este stilul tau.

| PeFuga a răspuns:

Te sfatuiesc sa o duci la o curatatorie de haine si sa intrebi acolo daca ti-o pot salva in vreun fel. Dar explicit sa le arati petele si sa le spui ce doresti de la ei.

Depinde foarte mult de material, de temperatura la care speli, de timul de actionarea a detergentului direct pe pata etc...

| Miruna_Miru_1972 a răspuns:

Cu venis sa o decolorezi.

| Maria_Adina_2000 explică:

Problema e ca s-au format mai multe pete unde am aplicat acea solutie...nu le pot masca pe toate sad