Bună!
NU ai cum "atenua" iuţeala acelor ardei!
După ce coci ardeii şi îi cureţi, TREBUIE să-i tai în două şi să le cureţi sămânţa şi "măduva" respectivă.
Abia apoi îi pui în borcane...
Sau, în funcţie de modul în care-i coci, se poate face această "operaţie" în alt fel - ÎNAINTE de a-i coace!
Poţi să le scoţi doar coceanul ( cu codiţa ) tăind cu cuţitul un cerc în partea de sus a ardeiului, apoi scoţi "măduva" şi sămânţa folosind o linguriţă!
După aceea, îi poţi pune la copt într-o tavă în cuptor sau pe grătar...
Toate cele bune.
Coci ardeii apoi ii cureti si nu-i mai pui in borcane. pune-i in pungi si apoi in congelator.in felul acesta nu vei mai avea pe viitor surpriza ca toti ardeii sa fie iuti.
scoti punga din congelator, prepari ardeii si in cazul in care unul sau mai multi vor fi iuti nu vor avea timpul necesar sa-i faca si pe ceilalti la fel de iuti.(ca doar dupa preparere o sa-i consumi in aceeasi zi nu?)
in cazul in care gasesti unul iute il pui deoparte si treci la urmatorul care cu siguranta ca nu a luat iuteala de la cel de langa.transferul dureaza un timp iar tu consumi ardeii in aceeasi zi sau a doua zi.
asdfghjk872 întreabă:
User252426 întreabă:
Radu132ysys întreabă: