Ar arata groaznic ca dracu, sa nu faca asa ceva, o sa i stea foarte urît.
Tunsoarea este foarte șmecheră ce ți se pare așa ciudat acum depinde și de formatul feței persoanei dar în final toată lumea se va obișnui.
Chiar îmi place tunsoarea este un stil mai băiețesc se potrivește perfect cu niște cercei micuți din aur și gata zici că doamna din imagine face parte dintr-o organizație guvernamentală de spionaj sau ceva de genul în nici-un caz de cancer sau alte boli numite de o mentalitate neexplorată.
Oricum este un stil de tunsoare mai extravagantă și foarte la modă față de stilul tuns pe la vârfuri apoi bombat puțin cu care suntem obișnuiți mai mereu la femei de ne-am plitisit.
Pe acestă tunsoare ea își poate da cu gel mai zbârlit la spate sau cum dorește.
Și cred că la fel va arăta și persoana despre care vorbești.
Probabil că cei care și-au dat cu părerea or sunt invidioși or așa este omul făcut dacă vede la cineva ceva un pantalon, un adidas, o tunsoare să nu recunoască că îi place iar el punând mai târziu în aplicare în mod pervers așa numitul lucru considerat o prostie eu am experimentat acest tip de oameni.
Privește și această imagine care este cam la fel cu cea dată de tine.
http://www.google.ro/......tp?/search
Cele mai multe femei care recurg la o astfel de metoda, in cele mai multe cazuri sunt bolnave de cancer sau de o boala psihica, poate ca si tu la fel, i-mi pare rau
Poate a-ti vazut unele femei tunse 0 insa este de la citostatice ci nici intr-un caz pentru ca s-a plictisit de parul din cap, nu este o moda ci din pacate o neputinta insa sa-ti tai parul care te face feminina, chiar mi se pare o greseala incomesurabila cu nici o forma de boala psihica cunoscuta.Fa ce vrei, eu insa nu ma dau in vant dupa astfel de aparente socante