| haiZI a întrebat:

am si eu o intrebare pentru-ca m-am apucat de gatit, mi-am luat si o carte de bucate dar problema sunt ustensilele pentru. gatit pe care le folosesc si realizez ca mancarea nu iese foarte gustos din pricina tigaii, tavei pentru friptura.
Deci cine se pricepe la gatit, sa-mi cumpar o tigaie gril pentru. friptura si 1 normala pentru. clatite, legume, oua, cartofi?, sau ar trebui sa-mi cumpar o tigaie cum fac astia reclama HoT Pan sau in genul? E buna Hot Pan aia de ceva? multumesc

Răspuns Câştigător
| morena a răspuns:

Da, eu am Hot Pan si e foarte buna! Asta in cazul mancarurilor care se gatesc, sub capac! Pentru clatite e mai greu cand vrei sa le faci forma rotunda, tava, fiind patrata si f.mare! Eu sunt multumita de ea! Uita-te la reclama si vezi la ce-ti foloseste, e adevarat ce vezi acolo!

3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Stii vorba aia, "Mana care nu stie sa scrie da vina pe stilou? ". Eu am gatit ani de zile in oale obisnuite, emailate si nu am avut nici o " reclamatie "din partea familiei.

| Comoaracasei a răspuns:

Pai sa incep cu tavile in care coci.
Cuptorul ca orice "ustensila" de gatit se uzeaza sau pur si simplu trebuie reglata flacara. In cazul in care reglarea flacarii nu se poate din varii motive, recomand sa pui in cuptor, in partea de jos, 1-2 caramizi de samota sau pune o tigla. Eu am 2 bucati rupte de faianta.
Vis-a-vis de tigaie, pune focul mai mic; sau din nou revin la reglarea intensitatii flacarii aragazului tau. Eu am tigai simple, nu prea scumpe sau sofisticate si nu am nici o problema cu ele.

| haiZI explică:

Bine ca stiu sa gatesc dar eu vreau sa trec la alt nivel la care sa prepar mancare gustoasa si aspectuasa ca la restaurant sau de ex retete dupa revista Good Food