| ingerpierdut_1062 a întrebat:

Am si eu o problema vreau sa slabesc si pe langa miscare si dieta vreau sa beau zilnic ceaiuri dar vreau sa fie facute din plante pe care le gasim la tara pe camp care sunt cele mai eficiente? Va rog frumos daca stiti sa imi spuneti MULTUMESC MULT!

4 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Intreaba un nutritionist pentru inceput

| tpuu a răspuns:

Hei... Hmm. sunt cam curioasa cati ani ai big grin. Uite nu tine dieta. pentru ca dieta iti va face rau la stomacel. si poti sa te inbolnavesti... de la o dieta. poti ajunge sa nu mai mananci echilibrat... si suficient pentru organismul tau. Stiam pe o fata care a facut tot asa ca tine si din cauza asta a murit. Dar in fine. daca tot vrei. fa miscare, bea apa. si ceaiuri ori ce ceai. asa stiu si asa am auzit ca lichidele te "ajuta" sa slabesti big grin. Dar cel mai sanatos este miscarea happy.

Succes,.

| Rapateckh93 a răspuns:

Nu mai manca paine si bea mult ceai de tei sau de menta.

| CeaiuriDeSlabit a răspuns:

Buna, pentru problema ta si a multor alte femei avem o solutie care poate nu pare de incredere dar chiar functioneaza. Ai incercat vreodata sa slabesti cu ajutorul ceaiurilor? Daca nu, hai sa iti zic in mare despre ce e vorba. Ceaiurile noastre sunt 100 % naturale, dar combinatia de elemente care se afla in continut te pot ajuta sa slabesti pana la 9 kg in 15 zile. Toate astea bineinteles impreuna cu o dieta potrivita. Mai multe poti afla pe site-ul http://www.ceaiurideslabit.ro/