Ii prepari pe gratar maine? Nimic mai simplu! Marineaza-i!
Rozmarin, sare, piper, zeama de lamaie, usturoi daca vrei, putin vin alb sec si baga totul intr-o punga gen ziplock, sau punga normala din care ai scos aerul presand bine compozitia. Maine pe gratar o sa aiba un gust suav.
Alta e intrebarea. stiu sa prepar un gratar
Da, dar ai niste oratanii prefierte care o sa zaca in frigider, o sa prinda o coaja maronie de la deshidratare pana maine, iar maine pe gratar o sa aiba un gust jalnic...
DECI: MARINEAZA PULPELE PANA MAINE! Acum vezi mai bine?
Nu am marinat pulpele si azi dimineata aratau exact ca aseara, nu s-a intamplat absolut nimic cu ele, nici o coaja maronie nimic
Buna...daca tu i-ai pus calzi si cu aburii aia care ies din ei in frigide, poti sa zici papa la frigider
Anca e normal ca acea carne sa nu oxideze pentru ca iti dau un exemplu, daca fierbi carnea de pui..si o lasi in frigider de azi pe maine..ai vazut vrodata sa se strice?