Alege singura incepand de la cacao cu lapte, vezi tu...www.bucataras.ro Succes
Ingrediente:
6 oua, 1 1/2 cana faina, 1 1/2 cana zahar pudra, 4 linguri ulei, coaja si zeama de la 1 lamaie, 1 plic zahar vanilat, 4 linguri cacao, margarina pentru uns tava
Mod de preparare:
Se bat albusurile de la cele 6 oua spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand galbenusurile, faina si uleiul putin cate putin. Se adauga zeama si coaja de lamaie, zaharul vanilat si se amesteca usor de jos in sus, ca sa nu se lase compozitia. Se amesteca aluatul obtinut cu cacaoa. Se unge o tava de aragaz cu margarina si se tapeteaza cu faina(daca ai hartie de copt poti sa o folosesti linistita fara sa mai tapetezi cu faina si margarina), deasupra se pune compozitia cu cacao si se da la cuptor. Cand este gata, se lasa sa se raceasca si se pune pe deasupra zahar pudra.
Eu am pus nuca de cocos:X
Sper ca o sa-ti fie de ajutor
:*
MaryNyko întreabă:
anonim_4396 întreabă: