Întrebare recomandată | Flp a întrebat:

As dori si eu sa aflu cum se taie prajitura "negresa". Calda sau rece?

12 răspunsuri:
| morningstar a răspuns:

Rece sau cel putin la temperatura camerei daca vrei sa o servesti imediat, dar nu calda.

| ali7777777 a răspuns:

Rece

| faramatania a răspuns:

După coacere se lasă 10 min.să se răcească, apoi se taie(se porționează)

| LeMousiqe a răspuns:

Bună!
Mă gândesc că rece.
O zi bună!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Prăjitura se taie rece.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| HaLoGeNNN a răspuns:

Rece se taie.

| RalucaAlina11 a răspuns:

Rece

| gAbrYii a răspuns:

Buna Flp!
Prajitura negresă se taie rece. Daca s-ar taia calda, atunci aceasta s-ar tăia mai mult decat ai fi vrut sa fie.
Funda?

| edoardo a răspuns:

Prajitura negresa se taie la 15 minute dupa coacerea acestea.

| RosalindaSweet a răspuns:

Rece big grin

| Flaviuprietenultau a răspuns:

Max.10 minute in frigider apoi o poti taia.SUCCES! laughing

Întrebări similare