Ca o idee : scurgi uleiul din conserva, ii pui continutul intr-un bol si il mixezi/amesteci cu putin unt/margarina( eu prefer untul ) pentru consistenta cremoasa si tartinabila. Poti adauga la continut, in timpul mixarii, putina ceapa tocata marunt si putin piper( ca sa-i dea un gust mai bun ). Numai bine!
Cum sa-ti faci sandvis cu peste LA SCOALA? Daca mai esti si in clasa cand il desfaci, sigur se va imprastia un miros destul de neplacut in jur, iti sugerez sa iti faci sandvisuri cu altceva totusi.
CEau:*
pai da.sigur o sa ti se inmoaie paine si va curge uleiul.nu stiu parerea mea e sa-l faci cu alt ceva...treaba ta da na:*bafta
Eu te sfatuiesc sa iei conserva, si sa scurgi uleiul in chiuveta, cat de bine poti. Apoi poti sa.ti faci un sandwich, dar ai grija sa fie niste felii ceva mai groase de paine, ca sa nu se scurga ce-a mai ramas din ulei... Si poti sa il invelesti in folie de aluminiu, si apoi intr-o pungulita. Te sfatuiesc sa-l mananci afara ... Sa nu se raspandeasca un miros de peste prin clasa :d. Fundita?