Eu am incercat acea pizza de care vorbesti, marca proprie, sincer nu mi-a placut deloc. Am mancat chiar din mai multe sortimente, dar toate au fost la fel de neplacute. E ieftina intr-adevar 7 lei fata de celelalte, dar nu merita banii, nu e deloc buna, are un miros ciudat, iar blatul ramane crud in interior oricat de mult ai lasa-o in cuptor
Multumesc,e un raspuns pe care intr adevar il astept de 3zile sa l primesc. fundita
Pizza congelata nu este asa buna. Iti recomand cand ai chef de pizaa si nu ai chef sa mergi pana la un restaurant sa dai o comanda prin telefon.
Ba da dar nu stiam exact daca te referi la asta. Pai sa iti spun. Citeste intai aici:
http://www.tpu.ro/blog/?p=3717
Dupa cum poti vedea acum mai mult timp iti dadea un tricou dar lucrurile s-au schimbat, daca citesti cea mai recenta postare. De asemenea nu s-a mai ales campionul lunii, in urma tragerii la sorti nici pe noiembrie nici pe decembrie nici pe ianuarie daca nu ma insel. Asa stiam. Deci probabil pot sa imi iau gandul de la ceva material.
De asemenea vei primi pe profil un badge, care e ori din bronz ori din aur, ori din argint, depinde cate titluri de campion al zilei ai:
http://www.tpu.ro/blog/?p=3751
Nu e vorba de asteptat. Si eu nu sunt genul care mananca doar o felie, daca intelegi ce vreau sa spun.
Am mancat. Nu se compara cu cea calda. Pana la urma, orice congelat si decongelat, isi pierde gustul mai mult sau mai putin.
45 de minute zici. Cat timp crezi ca reusesti sa scoți din acele 45min comandandu-o pe cea congelata? 10, 15 minute maxim. La care mai adaugi timpul care iti trebuie s-o incalzesti si multe altele. Eu zic ca e mai avantajoasa cea normala.
Nu, nu am cumparat. Dar : de obicei marcile proprii au o calitate destul de proasta. Daca tii atat de mult sa cumperi pizza congelata, mai bine ia dintr-aia de la Dr. Oetker.
Pofta buna, cred
Eu am gustat odata, si din cate imi aduc aminte, a fost ok. Desigur, nu uita sa te uiti la data expirarii, ca sa fii sigur.
Nici să mor de foame nu cred că aș putea să mânânc pizza congelată. Tu știi câtă grăsime are în ea? Cât de nesănătoasă e? Să nu mai zic că după gust e și o adevărată insultă la bucătăria italianiă...
Părerea mea e că dacă chiar nu știi să faci o pizza în casă, măcar comandă de la un restaurant.