Simplu si delicios, 500 gr de cartofi curatati si taiati rondele, 250 gr de carne de porc tocata si calita in putin unt cu sare, piper si rozmarin proaspat, le asezi in tava primadata cartofii apoi carnita si mai adaugi conopida taiata buchetele si branza pe deasupra, apoi torni peste ele 4 oua batute la care adaugi sare si piper(dupa gust)si 100 ml de lapte, si in final bagi tava la cuptor(incins in prelabil la180 de grade)pentru 30-45 de minute(verifici intre timp sa faca si o culoare rumena si apetisanta.O poti servi atat calda cat si rece, insotita de o salata de cruditati (in sezon, sau muraturi)si un vin alb demisec. Pofta buna
Păcat că a murit Radu Anton Roman, el te salva din încurcătura asta.
Iei 2 oua, niste branza, cartofii ii prajesti, arunci niste patrunjel peste oua si mai adaugi conopida si MANANCI
Stiu eu!
Poti sa faci o omleta!
Bati 2-3 oua dupa preferinta, adaugi 2 linguri lapte si o prajesti.La mijloc adaugi branza si suprapui omleta adica parte peste parte! Adaugi patrunjel verde si mananci!
Si daca vrei neapapart si cu cartofi poti sa faci Crochete de catofi!
Fierbi cartofii in coaja apoi ii cureti si ii pisezi ca pe un piure adaugi branza, patrunjel, 2 oua batute aa da si faina!
Le faci bilute si le prajesti in ulei incins!
Funda?
Poti incerca sa faci cartofi taranesti, cartofi ii tai cubui si cruzi ii tragi in tigaie cu putin ulei si carne apoi ii amesteci cu ouale batute cu branza faramitata si laptele sare si ceva smantama.dai la cuptor paana devin rumeni si presari verdeata si ceva cascaval ras daca ai
Salata bulgareasca: branza feta, sunca presata, ou fiert, ce-ai mai yis tu pe-acolo şi salata verde...