Ciorba de perisoare (preferata mea)
Supa de rosii
Spanac cu ou (mincarea mea preferata)
Fasole cu ciolan (singura mincare care in armata era mai buna decat facuta acasa )
Orez cu lapte
Clatite.
Asta as minca oricind. Dar. chiar de le vei face, sansele sunt nule sa fiu invitat la masa ta!
Salut,mersi de idei.
eh, cine ar veni la masa mea, unde stau eu zici ca este ceva comuna uitata de lume
Cu placere!
No, nu-i bai, cineva zicea ca lumea asta a devenit un sat mai mare. Nu vezi, vorbim de parca nu am fi fiecare intr-un coltisor al acestei lumi.
In functie de ce ai la indemana, ce poftesti si cat esti de priceputa, aici poti gasi sute de retete:
https://gustos.ro
Orice.
E bun daca stii sa faci mancare.Acu daca faci si buna, e si mai bine, barbatu tau e multumit de tine, iar pe de alta parte arata ca esti priceputa.
Ce ai mai gatit bun? Mazare parjita sau cum se mai numeste stii sa faci? Baga o mazare ceva, am pofta de o mazare.Inainte stiam sa fac si eu, acu de vreo 3 luni in urma am luat sa fac mazare, dar ma imbolnavii de rahatu asta, nu am mai facut nimic am inca materialele in dulap, dar nu stiu cand o sa fac.Asa ca uite o idee buna, baga o mazare, apoi viu sa vad si eu daca e buna, daca stii sa faci mancare si sa iti dau nota
aLexZz_7238 întreabă:
re1111 întreabă: