Valoarea energetică este aceeași indiferent dacă produsul este preparat sau nu. Și mă refer la preparat pur termic, necontaminat.
Probabil cum sunt ei inainte de a-i pune la congelator.
Macar la cartofi, incercati cat puteti sa nu mancati din astia congelati si mai ales cu coaja, ca nu stiti cu ce au fost tratati.
E adevarat ca se fac mai repede si ies mai crocanti, dar gandeste-te si tu... ceva congelat, tinut cine stie cat timp asa, apoi decongelat si pe deasupra prajit cat bine iti poate face.
Daca mai mananci si prin oras uneori, e oricum foarte probabil sa mananci mancare facuta din semipreparate care au fost tinute mult asa, uneori pana aproape de termenul de expirare.
Sunt caloriile pe care le are un cartof în general. Făcuți nu ar avea cum sa știe nimeni, ca asta depinde de cum vrei tu sa ii faci fie la air fryer sau cuptor(fara ulei), la tigaie prăjiți în ulei, acestea depind doar de cantitatea de ulei folosita. Poți sa ii scoți pe un șervețel de bucătărie și sa apeși pe ei cu alt șervețel pana absorb foarte bine uleiul.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: