| IForgotMyNameAgain a întrebat:

Cati dintre voi obisnuiati sa mancati prajeli, dulciuri si alte prostii inainte si ati trecut la un stil de viata sanatos? V-a fost greu la inceput? Va simtiti mai bine decat inainte?

Răspuns Câştigător
| FlameNight a răspuns:

Eu,acum un an mancam zilnic snitel si cartofi prajiti, oua, toate inecate in ulei(mai erau si alte prostii dar nu ma apuc sa le enumar). Dupa ce am vazut ca in urma cu cativa ani aveam un corp,, normal'' si ca de atunci mai pusesem 15kg m-am apucat de sport si m-am lasat de mancaruri nesanatoase.
Greu nu mi-a fost pentru ca la inceput trebuie sa incepi cu fructe si legume care au un gust cat de cat bun iar apoi treptat sa incepi cu sfecla rosie sau spanac.
Inainte ma simteam ca o gogoasa umana iar acum is plin de viata, gata oricand sa particip la un maraton de 20km

8 răspunsuri:
| Doctorfishadi a răspuns:

Pai asta este mancarea de zi cu zi a unui roman, nu face bine, dar... happy!

| Doctorfishadi a răspuns:

Dar normal ca niste hrana mai naturala si mai saraca in grasimi este mult mai ok.

| Lisiele a răspuns:

Este foarte greu la inceput, cel putin un an ti se pare ca se termina lumea(asa a fost la mine) dar dupa te obisnuiesti si da intr-adevar te simti mult mai bine si mult mai sanatoasa.Eu spre exemplu am devenit vegetariana, am 15 ani de cand am adoptat nou stil de viata si sunt foarte multumita.Chiar mi-am rezolvat anumite probleme de sanatate, prin aceasta schimbare.

| MoshEne a răspuns:

Prajelile si dulciurile nu sunt "prostii". Sunt foarte bune atat timp cat nu exagerezi cu ele. Un stil de viata sanatos nu inseamna sa te indopi cu fructe si legume. Trebuie sa urmaresti o alimentatie echilibrata care sa iti ofere toate substantele nutritive necesare corpului si aici includ paste, paine, carnuri, peste, oua, etc... fara a exagera sau a exclude anumite alimente

| Alexaandreea a răspuns:

Buna! Eu mancam zilnic prejeli, grasimi, si in special fff multe dulciuri! Mi-a fost greu la inceput sa renunt la ele, dar pe parcurs m-am obisnuit!

| xPiitiicaOx a răspuns:

E greu... dar nu imposibil, nu e chiar usor sa le tai pe toate dintr-o data, dar va avea urmari placute...

| mjk99 a răspuns:

Salut! Nu ar trebui sa iti faci griji daca e greu sau nu. este vorba doar despre ambitie... de exemplu eu am tinut dieta Dukan, o dieta care ti-o recomand dar eu nu o tineam strict deoarece stau intr-un orasel micut si imi era greu sa procur toate alimentele. in fine, baza este :
PUI, CURCAN ( GRATAR SAU FIERT! ), LEGUME LA GREU, FRUCTE ( FARA ULEIOASE GEN SEMINTE, NUCI, ALUNE ) SI LACTATE DAR DACA SE POATE DEGRESATE. DE SPORT NU MAI ZIC. EU FACEAM 1:30 - 2 ORE DE SALA PE ZI + CARDIO 30 MIN ZILNIC. IN FINE, DAR AM DAT JOS 16 KG IN 2 LUNI FARA EFORT MARE. ADICA NU MA INFOMETAM, MANCAM CE IMI PLACEA, NU MA EPUIZAM LA SALA / CARDIO. ESTE UN STIL DE VIATA COMFORTABIL SI SANATOS. SPER CA TE-AM AJUTAT!

| badboy13 a răspuns:

Sa sti ca corpul nu reactioneaza si nu se impaca cu ideea